Νέα & ειδήσεις

7η Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας με Διεθνή Συμμετοχή

7η Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας με διεθνή συμμετοχή «Καρκίνος του προστάτη:Από το Α έως το Ω» 

2-4 Φεβρουαρίου 2018 - Larissa Imperial - Λάρισα


Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Είναι ιδιαίτερη τιµή αλλά και χαρά για µας να σας προσκαλέσουµε εκ νέου στην η «7 Διεθνή Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας», που θα πραγµατοποιηθεί στις 02-04 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, στη Λάρισα. Η Συνάντηση διοργανώνεται από την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας, το Ερευνητικό Κέντρο Παθήσεων του Ουροποιογεννητικού (ΕΚΠΟ) και το τµήµα της Ουρογεννητικής Ογκολογίας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Τµήµατος του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι: «Καρκίνος του προστάτη: Από το Α εως το Ω». Οι οµιλητές είναι διακεκριµένοι στον τοµέα τους Επιστήµονες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό και βασικό τους µέληµα είναι η παρουσίαση όλων των πτυχών της νόσου. Για 9η συνεχή χρονιά στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγµατοποιηθούν χειρουργικές επεµβάσεις οπισθοπεριτοναϊκού λεµφαδενικού καθαρισµού σε ασθενείς µε καρκίνο όρχεως και υπολειπόµενη οπισθοπεριτοναϊκή νόσο µετά χηµειοθεραπεία. Φιλοδοξία µας είναι η εκδήλωση αυτή να τύχει της ίδιας αποδοχής από την Ουρολογική Κοινότητα όπως και οι προηγούµενες και να αποτελέσει ένα υψηλού επιστηµονικού επιπέδου βήµα συζήτησης όλων των τρεχουσών εξελίξεων για τον καρκίνο του προστάτη .

 

Με θερµούς χαιρετισµούς

Καθηγητής Β. Π. Τζώρτζης

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής


Πρακτικό σεμινάριο σε πτωματικά παρασκευάσματα

Χειρουργική ανατομία οπισθοπεριτοναϊκού χώρουΠρακτικό σεμινάριο σε πτωματικά παρασκευάσματα

21-22 Οκτωβρίου 2017 - Εργαστήριο Ανατομίας - Τμήμα Ιατρικής - Βιόπολις - Λάρισα


Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο Πρακτικό Σεμινάριο σε πτωματικά παρασκευάσματα με τίτλο «Χειρουργική Ανατομία Οπισθοπεριτοναϊκού Χώρου». Διοργανώνεται από την Παν/μιακή Ουρολογική Κλινική και το Εργαστήριο Ανατομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας χώρο του Ανατομείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία και την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος . Μέλημά μας είναι όλοι οι συμμετέχοντες να εκτελέσουν χειρουργικές επεμβάσεις στον οποισθοπεριτοναϊκό χώρο και για το λόγο αυτό θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Φιλοδοξία μας είναι η εκδήλωση αυτή να τύχει αποδοχής από την ουρολογική κοινότητα και να συμβάλει στην αρτιότερη εκπαίδευση των ελλήνων ουρολόγων.

Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας.

Βασίλειος Τζώρτζης,

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής


7η Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας με διεθνή συμμετοχή «Καρκίνος του προστάτη:Από το Α έως το Ω»

02 Feb, 2018

 Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Είναι ιδιαίτερη τιµή αλλά και χαρά για µας να σας προσκαλέσουµε εκ νέου στην η «7 Διεθνή Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας», που θα πραγµατοποιηθεί στις 02-04 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, στη Λάρισα. Η Συνάντηση διοργανώνεται από την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας, το Ερευνητικό Κέντρο Παθήσεων του Ουροποιογεννητικού (ΕΚΠΟ) και το τµήµα της Ουρογεννητικής Ογκολογίας της...

Διαβάστε περισσότερα